amsterdam volleybal
Home Volleybalvereniging Amsterdam.
Ben jij net naar Amsterdam verhuisd en op zoek naar een nieuwe thuisvereniging? Net in Amsterdam komen studeren en wil je zorgen dat de biertjes niet te veel aantikken? Heb je een tijdje niet gevolleybald en wil je weer rustig aan beginnen?
https://pennendrukkerij.nl/
Amsterdamse Volleybalvereniging Xenon Volleybalvereniging Xenon.
Vind je volleybal ook leuk? Kom dan een keer langs bij onze volleybalvereniging Xenon op onze trainingsavond woensdag van 1900-2300: in de van Hogendorphal in Westerpark. De trainingen worden op verschillende niveaus gegeven door ervaren trainers. De bar wordt bemand door een al even ervaren barkeeper. Hopelijk vind je het al bij de kennismaking al zo leuk en gezellig dat je ook lid van onze club wilt worden! Sportcentrum Van Hogendorphal. Van Hogendorpstraat 921. 1051 CE Amsterdam.
seo
Armixtos Volleybal Amsterdam.
14 APRIL, vanaf 20.00 uur Dresscode: Letter G doe er wat mee Locatie: Sportcafé de Pijp Dresscode Het Armixtos eindfeest, in. Welkom bij Volleybalvereniging Armixtos. Voor dames, heren en recreatief volleyballen in Amsterdam. Op de agenda. 14 apr 2018. 02 mei 2018.
Sales
US Volleybal Amsterdam US Volleybal is een van de grootste volleybalverenigingen van Amsterdam. Het eerste herenteam van de vereniging speelt in de tweede divisie, de dames van het eerste spelen in de
US Volleybal is een van de grootste volleybalverenigingen van Amsterdam. Het eerste herenteam van de vereniging speelt in de tweede divisie, de dames van het eerste spelen in de Topdivisie. In totaal heeft de vereniging ruim 240 leden, verdeeld over 11 damesteams en 9 herenteams.
SvWest! Volleybal.
Informatie voor de leden. Volleyballen in Amsterdam. Hartelijk welkom op het volleybal gedeelte van WEST! Lid worden van onze vereniging is vooral leuk! Wij bieden je de mogelijkheid te volleyballen op je eigen niveau. Dit kan als recreant of als wedstrijdspeler, voor jong en oud.
Volleybal Amsterdam Oost. Volleybalvereniging Volamos!
Op Maandag was de uitkomst een spannende 3-2 winst op Smashing. De donderdag er op waren wij op bezoek in Abcoude met helaas een 4-0 verlies. Afgelopen zaterdag speelden wij tegen de nummer 2 KVA Deze. Volleybal Amsterdam Oost Heren 3 kan natuurlijk niet achter blijven.
SVU Volleybal.
International Tournament is coming up! In about two months it is already time for the 27th edition of the SVU International Tournament! Are you ready for a weekend in lovely Amsterdam, filled with playing volleybal and partying with students from across Europe!
Volleybalvereniging Albatros Volleybal Amsterdam-Oost.
geluidaan gratisoptreden bleep albavolley albatrots geefdiemaneenechtemicrofoon micdrop baas. Een bericht gedeeld door Albatros Amsterdam Volleybal @albavolley op 24 Feb 2018 om 439: PST. Heren 2 heeft met een 1-3 overwinning op Volamos de eerste plek bemachtigd in de tweede klasse.
KVA Volleybal.
Block n Roll. De afgelopen tijd zijn KVA, Albatros en VVA druk bezig geweest met het organiseren van een groot volleybalfeest in Amsterdam. Dit is in Nederland nog nooit eerder georganiseerd. Als de competities op de velden zijn gestreden, sluiten we het volleybalseizoen af met meerdere volleybalverenigingen op één groot feest.
VoNo Volleybal Club Amsterdam.
Leuk dat je ons bezoekt. VoNo is de gezelligste vereniging van Amsterdam én VoNo is de enige volleybalvereniging in Amsterdam-Noord. Dus woon je in Noord of omstreken, en wil je volleyballen, dan moet je bij Volleybal Noord zijn. Bij VoNo dus!

Contacteer ons

Op zoek naar amsterdam volleybal?