tickets finale volleybal
EuroMillions Cup Finals Tele Ticket Service.
TICKETS ZALEN NIEUWS. SPORT MUZIEK COMEDY SPEKTAKEL PARTY THEATER FAMILIE REVUE. NL EN FR. EuroMillions Cup Finals. 1400: mannenfinale: Maaseik-Roeselare. 1800: vrouwenfinale: Beveren-Oudegem. Zondag 18 februari 2018 maakt TopVolleyBelgium van het Sportpaleis opnieuw een volleybaltempel met de finales van de Beker van België. De mannenfinale van de EuroMillions Cup Finals start om 14 uur, de vrouwen nemen het tegen elkaar op om 18 uur. Net zoals vorig jaar zullen Maaseik en Roeselare onder elkaar uitmaken wie de Beker van België pakt bij de mannen. Voor Roeselare zou het de derde op rij zijn. Maaseik heeft op dit moment meer bekers in de prijzenkast, maar wacht nu al vijf edities op een nieuwe trofee. Het wordt geen heruitgave van de finale van vorig jaar bij de vrouwen, dit jaar strijden Beveren en Oudegem om de Beker van België.
tholen grondwerken
EuroMillions Volleyball Cup Finals Antwerps Sportpaleis.
Maaseik heeft op dit moment meer bekers in de prijzenkast, maar wacht nu al vijf edities op een nieuwe trofee. Bij de vrouwen wordt het geen heruitgave van de finale van vorig jaar, want dit jaar strijden Beveren en Oudegem om de Beker van België.
vintage meubelen
Tickets finale League Trophy volleybal wedstrijden.be.
Vorige Pause Volgende. Maximum 3x per week de beste nieuwe wedstrijden in je mailbox? Bouwen en verbouwen. Eten en Drinken. Kleding en Accessoires. Kunst en cultuur. Ontspanning en wellness. Radio en tv. Tickets finale League Trophy volleybal. Ga naar wedstrijd.
hergroeperen kredieten
Reserveer NU uw tickets Knack Volley.
Knack Volley gaat in zijn vijftiende finale voluit voor een TIENDE Beker van België in zijn trofeeënkast nu 9 maal winst op 14 finales. Wees erbij en reserveer NU je tickets via beker@knackvolley.be of via Knack Volley Office op 051 23 89 35.
auto verzekeren
Tickets.
TopVolleyBelgium.
Volley Live.
Finale Beker van België Asterix Avo.
Finale Beker van België. Op zondag 18 februari beginnen we aan de 21 e bekerfinale. Onze 18 e finale op rij. Hiermee kunnen we strijden voor een 15 e beker. U kunt vooraf tickets bestellen voor de finale. De tickets zijn geldig voor beide finales.:
VOLLEY VLAANDEREN.
De oude e-mailadressen vvb.secretariaat@skynet.be en info@volleyvvb.be zullen binnenkort verdwijnen. De Vlaamse Volleybalbond lanceert SmashVolley, een nieuwe aantrekkelijke variant van volleybal die door iedereen op eigen niveau kan gespeeld worden en waarbij de nadruk ligt op de aanval, het meest spectaculaire onderdeel van volleybal.
Al meer dan 13.000 tickets verkocht voor bekerfinales volley Het Nieuwsblad.
Het ziet ernaar uit dat de bekerfinales in het volleybal zaterdag 21 februari voor een vol Sportpaleis zullen gespeeld worden. Maandag meldden de organisatoren op een persconferentie dat de kaap van 13.000 verkochte tickets overschreden was. Ongeveer 45 procent van de toegangskaarten werden door de deelnemende clubs afgenomen: 21 procent door Antwerpen, 16 procent door Asse-Lennik, 44, procent door Asterix Kieldrecht en 37, procent door VDK Gent. De vrouwenfinales tussen Kieldrecht en Gent start om 17u00, de mannenfinale tussen Antwerpen en Asse-Lennik om 20u30. Antwerpen en Kieldrecht zijn de titelverdedigers. De coaches van zijn erover eens dat het wel eens erg boeiende wedstrijden konden worden ook. Bij de mannen is het de eerste keer in twintig jaar dat er een finale gespeeld wordt zonder Roeselare of Maaseik.

Contacteer ons

Meer resultaten voor tickets finale volleybal